Mario Castrellón, exalumne de l’EUHT StPOL i xef del restaurant Maito de Panamà segueix pujant posicions a la llista Latin America’s 50 Best Restaurants. Recentment ha estat nomenat 17è millor restaurant de Llatinoamèrica i és l’únic representant de Panamà en aquesta la llista.

 

Mario Castrellón forma part de la pedrera d’exalumnes de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) que avui compten amb una trajectòria reconeguda en el sector de la gastronomia i la cuina. Va ser alumne de la promoció 2004 del programa Tècnic en Gastronomia i Restauració a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (Barcelona) i ens fa molt feliços saber que el seu restaurant Maito de Panamà ha estat considerat el 17è millor restaurant de la llista Latin America’s 50 Best Restaurants 2019.

La gala, celebrada el passat 10 d’octubre a Buenos Aires (Argentina) va reconèixer el paper de Mario Castrellón com “el primer xef que va plantar les llavors d’una nova cuina panamenya amb una visió moderna”. El restaurant Maito és l’únic de Panamà que forma part de la llista Latin America’s 50 Best Restaurants 2019. De fet, Maito ha estat reconegut durant quatre anys consecutius com un dels millors restaurants de Llatinoamèrica.

Des de l’EUHT StPOL felicitem a Mario Castrellón pels seus èxits!

The World’s 50 Best Restaurants i l’EUHT StPOL

Aquesta no és l’única connexió que l’EUHT StPOL manté amb els anomenats Òscar de la gastronomia. Els xefs del restaurants que han ocupat el número 1 de la llista The World’s 50 Best Restaurants al 2019 i en edicions anteriors han visitat l’Hotel-Escola per dur a terme una masterclass a l’amfiteatre de cuina, presidir el jurat del Concurs de Cuina o participar en un esdeveniment internacional.

Entre ells hi ha xefs com Mauro Colagreco del restaurant Mirazur, Ferran Adrià d’El Bulli, Joan Roca d’El Celler de Can Roca, Massimo Bottura d’Osteria Francescana i René Redzepi, xef del restaurant Noma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *