Cartes per a l’hoteleria i la restauració
23 novembre, 2020Les noves estrelles Michelin 2021: 9 d’elles a mans d’exalumnes de l’EUHT StPOL
15 desembre, 2020Així ho ha establert la llista Latin America’s 50 Best Restaurants, que va celebrar el seu esdeveniment anual el passat 3 de desembre. El restaurant Maito, del xef i alumni de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, ocupa aquest 2020 la posició 42 del rànquing i es consolida com el millor restaurant de Panamà per tercer any consecutiu.
Mario Castrellón forma part del planter d’exalumnes de EUHT StPOL (Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar) que compten amb una trajectòria reconeguda en el sector de la cuina. Va ser alumne de la promoció 2004 del programa de Tècnic en Gastronomia i Restauració i ens alegra saber que el seu restaurant Maito ha estat considerat per tercer any consecutiu com el millor de Panamà per la llista Latin America’s 50 Best Restaurants.
La gala, celebrada el passat 3 de desembre en format virtual, va destacar el paper de Mario Castrellón com un xef que no només “investiga productes nadius i visita a productors, artesans i comunitats indígenes de manera regular” sinó que també “ha iniciat un moviment de joves xefs que busquen fomentar una identitat panamenya al plat”.
Des de l’EUHT StPOL felicitem un any més a Mario Castrellón pels seus èxits!