¿Hoteleria o Turisme?
19 Octubre, 2017
EUHT StPOL acollirà la final del concurs European Young Chef Award 2017
31 Octubre, 2017
Mostrar tots

Mario Castrellón aconsegueix el lloc número 20 a la llista Latin America’s 50 Best Restaurants

El Restaurant Maito de l’exalumne de EUHTStPOL Mario Castellón, es manté a la prestigiosa llista Latin America’s 50 Best Restaurants 2017

El passat dia 25 d’ octubre es va celebrar a Bogotà, Colòmbia, la gala anual de Latin America’s 50 Best Restaurants edició 2017, on es reconeixen  els millors restaurants dels països Llatinoamericans de l’any.

Mario-Castrellon-bnA l’edició del passat any 2016, celebrada a Ciutat de Mèxic ens arribava la bona notícia de l’entrada a la llista del nostre ex-alumne Mario Castrellón. El seu restaurant Maito, ubicat a Panamà, es colava en el lloc número 36 sent l’únic de cuina Panamenya i sonant fort als medis nacionals e internacionals.

Aquest any, tenim el plaer d’explicar-vos que el Restaurant Maito s’ha mantingut a la llista i ha pujat fins el número 20!

Des de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ens sentim molt orgullosos dels èxits aconseguits per Mario Castrellón, alumne de la promoció de 2004 del Tècnic en Gastronomia y Restauració.

¡Felicitats per aquests grans resultats, Mario!

Però els èxits dels antics alumnes de l’EUHTStPOL també es troben entre els estudiants del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina. L’Óscar Mayer, per exemple, va ser alumne del Màster i actualment forma part de l’equip de cuina del Restaurant Disfrutar, que també està a la llista dels The World’s 50 Best Restaurants.

Coneix la llista completa de Latin America’s 50 Best Restaurants 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *