El restaurant Maito de l’exalumne Mario Castrellón, nova entrada a la prestigiosa llista Latin Americas’s 50 Best Restaurants 2016.

Latin Americas's 50 Best RestaurantsAhir 26 de Setembre de 2016 es va celebrar a la Ciutat de Mèxic la gala anual de Latin Americas’s 50 Best Restaurants edición 2016, on es reconeixen els millors restaurants dels païssos Llatinoamericans de l’any.

El restaurant Maito (Panamà), del xef Mario Castrellón, exalumne del programa Tècnic en Gastronomia i Restauració 2004, ha sigut incorporat per primera vegada a la prestigiosa llista, ocupant el lloc número 36è i essent l’únic restaurant de Panamà.

Fa temps que el nom de Mario Castrellón sona fort als mitjans internacionals, considerat com un jove cuiner que impulsa una part del moviment que està rodejant la nova cuina de Panamà, liderant el restaurant Maito amés de Café Unido, Mansa, Tacos la Neta i Botánica.

Des de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ens omple de satisfacció veure l’èxit dels alumnes que han passat per les nostres aules. Aquest any celebrem 50 anys i hem relatat cincuanta casos d’èxit d’exalumnes al llibre 50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality, en el que un d’ells és en Mario. Descarrega aquí el llibre.

Felicitats per la bona feina Mario!

Veure la llista completa Latin Americas’s 50 Best Restaurants 2016.

Mario Castrellon, exalumno del Técnico en Gastronomía y Restauración 2004

Mario Castrellon, exalumno del Técnico en Gastronomía y Restauración 2004

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *