El Director Acadèmic de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, Jose Hernández, junt amb el Director, Lluís Serran, han entregat aquest matí el diploma acreditatiu d’‘Alumne del periodes’, en que es premia a l’alumne/a amb millor valoració de part del professors en referència als serveis pràctics i assignatures teòriques.

Marta López, alumna del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, i Xie Jiajun, alumna del Tècnic en Gastronomia i Restauració del Centre de Gastronomia i Restauració de Sant Pol de Mar s’han proclamat ‘Alumne dels periodes’ gràcies als seus bons resultats acadèmics obtinguts en el primer quadrimestre (en el cas de la Marta) i trimestre (en el cas de la Xie). Els delegats de cada curs han acompanyat a les alumnes a l’entrega dels diplomes.

El Consell de Direcció de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va aprovar a inicis d’aquest curs 2015-16 la normativa i criteris per l’elecció de ‘l’Alumne dels periodes’, en que s’avalua la puntació mitja obtinguda del conjunt d’assignatures cursades al semestre junt amb la valoració de criteris pràctics, com Assistència regular, Uniformitat, cura i neteja de les instal·lacions i equipaments, Comportament i relació interpersonal, Grau d’interès en l’aprenentatge i Responsabilitat.

Des d’aquí felicitem a la Marta i a la Xie per la seva proclamació que és fruït de la seva predisposició i esforç durant els mesos d’inici de curs. Enhorabona!

 

P1140637

Marta Lopez, alumna del Grado universitario en Gestión Hotelera y Turística recibe acompañada de los delegados del programa el diploma de ‘Alumna del periodo’ como estudiante con mejor rendimiento académico y práctico del primer semestre del curso 2015-16.

 

Marta y Xie se proclaman 'Alumno del periodo'

Xie Jiajun, alumna del Técnico en Gastronomía y Restauración recibe acompañada de los delegados del programa el diploma de ‘Alumna del periodo’ como estudiante con mejor rendimiento académico y práctico del primer trimestre del curso 2015-16.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *