La competició inter universitària, que premiava les millors idees per afrontar els reptes del sector turístic, ha destacat el projecte presentat pels alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) titulat “EASY by Eurostars”. El concurs Talent Match, organitzat pel Grup Hotusa, s’ha celebrat els dies 29, 30 i 31 de març a Santiago de Compostela.

Didac Barnés, Daniel Ubeda, Sofia Pestana i Nathalie Heljkoop són els alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL que han participat a la final del concurs Talent Match 2019, en què participaven els millors projectes presentats pels 16 centres universitaris inscrits.

El projecte dels alumnes de l’EUHT StPOL, titulat EASY by Eurostars, consistia en una aplicació pensada per als clients d’un resort per facilitar-los l’estada. El jurat va destacar la novedosa proposta de funcionalitats del projecte, adaptades a les demandes i necessitats del client en aquesta tipologia d’allotjament i li va concedir la menció especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *