El cap de cuina del Restaurant Tresmacarrons (El Masnou) ha tornat a l’Hotel-Escola on es va formar per compartir algunes de les seves receptes amb els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Aquesta setmana hem rebut la visita de Miquel Aldana, el cap de cuina del Restaurant Tresmacarrons (El Masnou). En Miquel, exalumne de l’EUHT StPOL, ha tornat al centre on es va formar per fer una Masterclass als actuals alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina i del Master in Culinary Arts and Kitchen Management.

Durant la Masterclass, en Miquel Aldana ha compartit amb els alumnes la seva passió per la cuina. El Restaurant Tresmacarrons, que té una Estrella Michelin, és una proposta de cuina tradicional catalana evolucionada apostant pel producte de temporada i de màxima qualitat.

La seva cuina humil i basada en els productes de proximitat, ha quedat palesa a la demostració de dos dels plats que ofereix a la seva carta: bacallà amb textures d’espàrrec i cheesecake de maduixa.

Aquí podeu veure un resum fotogràfic de la Masterclass del xef Miquel Aldana:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *