EUHT StPOL forma part de les 35 escoles d’hoteleria mundials seleccionades per un nou portal de reclutament internacional del sector del turisme, hoteleria i restauració: www.hosco.com.

HOSCO, Hospitality Connection, neix amb l’objectiu de posar en contacte als estudiants de les escoles més prestigioses en direcció hotelera i hostaleria de tot el món, i les empreses capdavanteres en el sector: hotels, restaurants, agències, grups, complexos i empreses especialitzades en la recerca de talents i alts càrrecs.

I és que HOSCO ofereix a aquests estudiants, i antics alumnes, de les escoles seleccionades, un món de possibilitats i oportunitats laborals. Visibilitat i contacte directe amb els millors reclutadores, accés a milers d’ofertes d’ocupació a nivell internacional, tot dins d’una xarxa professional on presentar i publicar la vida professional de cada persona, amb la possibilitat de rebre i donar recomanacions de companys i caps de treball, entre uns altres. Aquesta política fa que la plataforma sigui única dins del sector, de qualitat, i assegura un alt nivell de satisfacció tant dels estudiants com de les empreses.

 


Des de l’EUHT StPOL volem remarcar la importància de poder col·laborar en aquest tipus de projectes en un moment en el qual el context econòmic mundial no és optimista, però on el sector turístic anima totes les economies. Tot amb la finalitat de poder ajudar als nostres alumnes a avançar a millors posicions professionals i poder posar-los en contacte amb les millors empreses del sector.

Us animem a tots a entrar en el site, registrar-vos i provar sort en aquesta nova plataforma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *