Michelin crea una categoria per premiar el servei de sala
16 novembre, 20229 tendències del sector hoteler per al 2023
12 gener, 2023El xef de ‘Compartir’ i ‘Disfrutar’ i ex-mà dreta de Ferran Adrià a ‘El Bulli’ presentarà la lliçó magistral de l’Acte de Graduació, que se celebrarà el divendres 16 de desembre a EUHT StPOL. Durant l’acte, es lliuraran els diplomes als graduats dels diferents programes acadèmics: cicle formatiu, grau universitari i màsters.
El proper divendres 16 de desembre l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar acollirà la celebració de l’Acte de Graduació per a aquells alumnes que el curs 2021-2022 van acabar els estudis acadèmics a EUHT StPOL: el Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració, el Màster en Hospitality Management en format presencial i en línia i el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
Aquest any, el nostre convidat especial és Oriol Castro, xef amb més de 25 anys de trajectòria professional com a director de cuina i manager de restaurant i un dels directors de ‘Disfrutar’, restaurant barceloní amb dues estrelles Michelin i nº7 del món segons els The Best Chef Awards del 2022.
Castro va estudiar cuina a principis dels noranta i amb 21 anys va guanyar el Concurs de Rebosteria d’Espanya. El 1997 s’incorpora a la cuina d’El Bulli’ on arribarà a ser mà dreta de Ferran Adrià fins al tancament del restaurant el 2011. L’any següent obre ‘Compartir’ a Cadaqués juntament amb els seus companys Eduard Xatruch i Mateu Casañas.
És el 2015, els tres socis obren ‘Disfrutar’ a l’Eixample de Barcelona i el converteixen en un dels refeferents gastronòmics de l’alta cuina catalana i mundial. El passat mes de juny van obrir ‘Compartir Barcelona‘ i tant a ell com als seus companys de cuina, els hem vist al programa ‘Masterchef’ com a jurat.