EUHT StPOL presencia la Final del 31e Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
20 febrer, 2014Bases de Participació del Concurs de Cuina Jove de Catalunya
19 març, 2014Tenim el plaer de comunicar que Paco Pérez (5 estrelles Michelin), Xef del Restaurant Miramar de Llancà (2 estrelles Michelin), director de l’ENOTECA de l’Hotel Arts (2 estrelles Michelin), del 5 by Paco Pérez a Barlín (1 estrella Michelin), serà el Xef convidat per la XXXV JORNADA UNIVERSITÀRIA DE GASTRONOMIA, dins la que es troba el XXVIII CONCURS DE CUINA JOVE DE CATALUNYA que anualment organitza EUHT StPOL.
En la present edició, que es celebrarà el 30 d’Abril, la temàtica escollida és “La cuina del vinagre”.
En breu es presentaràn les bases del concurs per a tots els menors de 25 anys que vulguin presentar-se.
Salutacions cordials,