2º de Grau en Gestió Hotelera i Turística

1
Alexi Choucha_CAT

Alexi i la seva #stpolexperience

Alexi està a punt de tornar de les seves pràctiques a Texas per continuar amb el seu Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística. Ens ha posat al dia sobre com estan evolucionant les seves pràctiques al Gaylord Texan Station en les que en menys de dos mesos ha ascendit de càrrec, de server assistant a host, encarregant-se de la recepció dels clients i atenent-los en tot moment a nivell de gestió personal.

Segons ens ha explicat, està molt orgullós de la decisió que ha pres. El Gaylord Texan Station l’està fent sentir com a casa i anima a tots els que tinguin una oportunitat semblant a aprofitar-la la sense cap mena de dubte.

En quina posició/departament són las pràctiques?

Vaig començar les pràctiques com a server assistant (assistent de cambrer), però un dia em van oferir l’oportunitat de provar com a host, encarregant-me de donar la benvinguda als clients, acompanyant-los a la taula i gestionant els grups. Diàriament aprenc coses noves, com és el tracte cordial amb el client. Aquesta experiència m’està obrint les portes pel dia de demà, és a dir, estic fent d’aquestes pràctiques un bon currículum pel meu futur laboral.

Per què vas escollir aquestes pràctiques i en aquest lloc?

Vaig voler fer les pràctiques a Texas perquè volia experimentar en un altre país amb una cultura i tipologia de clients de nacionalitats diferents de les que ja coneixia. Va ser gràcies a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar que vaig aconseguir aquesta oportunitat i els ho agrairé sempre.

Quines són les teves primeres impressions?

Al començament vaig aprendre molt sobre la gestió de restauració, però ara estic aprenent molt sobre el tracte directe amb el client i saber com complir amb les seves necessitats. El millor, sense cap mena de dubte, és la magnífica experiència personal que estic vivint i les persones d’arreu del món que estic coneixent.

Estàs content amb el nivell d’implicació de l’empresa amb tu?

Gaylord Texan s’implica al 100% amb els seus treballadors, inclús amb els que estem de pràctiques, ens tracten igual de bé i això s’agraeix moltíssim. Estic molt content d’haver-me decidit a fer el pas, sense dubte, tornaria a repetir.

Ha sigut útil el que has après durant els estudis per després aplicar-ho a les pràctiques?

El més significatiu per mi han sigut les bases que he après a l’escola per poder fer unes pràctiques a l’estranger sense por. Creuar el món fa respecte, però si tens la seguretat d’estar ben preparat, t’atreveixes amb tot.

Ens fa sentir molt orgullosos saber que els nostres alumnes experimenten grans vivències durant les seves pràctiques i que les gaudeixen fins l’últim dia.

Enhorabona Alexi i t’esperem perquè ens expliquis tots els detalls!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *