3r Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística

catala-helena
catala-helenatext

L’Helena i la seva #stpolexperience

L’Helena està a punt de començar l’últim any del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística. Després d’haver estat de pràctiques en hotels urbans, ha decidit passar el seu estiu de pràctiques en un hotel boutique rural de luxe.

Segons ens ha explicat, ha encertat per complet la seva elecció. A l’Hotel La Bobadilla, a Royal Hideaway 5* G.L., de la cadena internacional Barceló, s’ha sentit com a casa i ha viscut grans experiències d’aprenentatge. El seu objectiu era clar: ampliar els seus coneixements en aquest departament i aprendre tot allò relacionat amb les vendes i esdeveniments. Ho ha aconseguit.

“L’oportunitat que ens dóna EUHT StPOL a l’hora de fer practiques és un gran avantatge ja que t’ajuden a créixer professionalment i posar en pràctica tot el que hem estat estudiant a llarg d’aquests tres anys”, afirma.

Des de l’EUHT StPOL volem felicitar a l’Helena perquè ens ha explicat que… L’han contractat oficialment! Enhorabona i gaudeix al máxim!

 

Sobre l’Hotel La Bobadilla, a Royal Hideaway 5* G.L.

L’Hotel La Bobadilla, a Royal Hideaway 5* G.L., és un hotel boutique rural de luxe de Barceló Group. Trobem la increïble Finca Bobadilla de 350 hectàrees a la Sierra de Loja, entre Granada, Málaga i la Costa del Sol. La Bobadilla és un hotel sostenible, ja que utilitza la biomassa de l’os de l’oliva com una de les fonts d’energia. És, doncs, un destí slow travel per excel·lència. Un entorn ideal per gaudir d’un descans complet amb gust per la gastronomia.

Aquí pots veure el seu vídeo de presentació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *