Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

1Cat
2Cat

Michael i la seva #stpolexperience

En Michael és alumne del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina. Original d’Equador, en Michael ha escollit fer les seves pràctiques al restaurant Caelis by Romain Fornell, situat a Barcelona.

Segons el que ens ha explicat, una de les coses més interessants que ha viscut durant les seves pràctiques és haver de fer-se càrrec d’una partida per ell mateix. Aquest fet ha estat molt important perquè el Xef li ha confiat la partida després que el que era el Cap de Partida renunciés al seu lloc de treball.

Les responsabilitats d’en Michael es van multiplicar i, amb elles, el seu grau d’exigència. “Aquesta experiència m’ha ajudat a madurar com a cuiner i a millorar les meves tècniques d’organització i de cuina”, diu.

Com a anècdota, en Michael ens ha explicat que la seva família ha estat de visita a Barcelona aquest estiu. El Xef, va decidir convidar-los a sopar al restaurant. A més a més, li va permetre sopar amb ells i viure l’experiència “Caelis” tots junts.

Sobre el Restaurant Caelis

La proposta culinària del xef de Caelis, Romain Fornell, i del seu equip, és contemporània. Les paraules que el defineixen són atreviment, passió i equilibri. I és que passa per la reinterpretació de tradició i avantguarda en creacions pròpies.

A Caelis trobem dos menús degustació. A més, els migdies de dimecres a dissabte, ens proposen un menú que va canviant cada setmana. El restaurant disposa d’una sala amb capacitat per a fins a 24 comensals.

Com a curiositat, destaquem que el Caelis compta amb una cuina vista al voltant de la qual s’ha habilitat una taula en forma d’ “U” envoltada de cadires altes perquè fins a 14 persones puguin veure tot el que passa rere els fogons.

Romain Fornell va obrir les portes de Caelis el 2004 i, un any després, va obtenir una estrella Michelin. Al 2014 Caelis va ser escollit com Gold Standard Restaurants 2014 per Conde Nast Traveler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *