Master in Culinary Arts and Kitchen Management

CAT1
CAT2

Miguel Ángel i la seva #stpolexperience

En Miguel Ángel és alumne del Master in Culinary Arts and Kitchen Management. Format a Reno Nevada (USA), ha cursat el master amb l’objectiu d’aprendre noves tècniques culinàries i perfeccionar les seves habilitats dins la cuina.

Per donar un bon final a la seva temporada de formació a l’EUHT StPOL, en Miguel Ángel ha decidit fer les seves pràctiques al prestigiós Restaurant Disfrutar, situat a Barcelona.

Entre d’altres coses, en Miguel Ángel ens ha explicat que al Restaurant Disfrutar li están donant una lliçó vital molt important. Alhora, comenta que li han ensenyat a treballar en equip, una qualitat esencial per ser un bon xef.

Ens alegrem que estigui anant tan !

Sobre el Restaurant Disfrutar

El ‘Restaurante Disfrutar’ (Barcelona) va néixer l’any 2014 de la mà de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. Els tres xefs, que es van conèixer i formar professionalment a elBulli, són també els propietaris del ‘Restaurante Compartir’, ubicat a Cadaqués.

Des de la seva creació, el ‘Restaurante Disfrutar’ ha rebut un gran nombre de reconeixements dins del món de la gastronomia i la restauració. Entre ells, la seva primera Estrella Michelin de la Guia Michelin, l’any 2015, o el premi a Millor Nou Restaurant d’Europa per Opinionated About Dining, l’any 2016.

Recentment, el ‘Restaurant Disfrutar’ s’ha estrenat a la llista 51-100 de The World’s 50 Best Restaurants aconseguint la 55ª posició i ha estat reconegut amb el premi The Miele One To Watch al restaurant amb més potencial de l’any, també de la mà de The World’s 50 Best Restaurants.

El ‘Restaurante Disfrutar’ es caracteritza per la seva cuina mediterrània i avantguardista i destaca per gran personalitat dels seus plats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *