Andrés

Ajudant de Cuina a Pastisseria, a l’Hotel Château de Mirambeau a França.

2n Tècnic en Gastronomia i Restauració

Per què vas escollir aquest establiment?
Vaig escollir aquest establiment ja que sempre m’ha interessat la cuina clàssica i és el que vaig trobar a aquest hotel, gràcies a que és un antic castell, manté la línia entre el clàssic i l’elegància. Així mateix, l’escola em va donar la oportunitat de viatjar a un altre país i així poder aprendre altres costums gastronòmiques i culturals, a més de poder aprendre un altre idioma.

Què esperes del periode de pràctiques?
D’aquest periode de pràctiques espero poder aprofitar cada moment tant a la cuina com a l’hotel. Vaig tenir la sort de fer les pràctiques a la Pastisseria, és algo que des de petit m’ha interessat molt i que a l’escola no he pogut aprofitar bé i aquí m’he donat compte de lo neta i magnífica que és la reposteria francesa. A més he pogut conèixer bastants llocs de Franca en els dies de descans.

Quines són les teves primeres impressions?
Les meves primeres impressions van ser millor del que m’esperava ja que vaig ser rebut per gent molt amable. És un hotel on el client paga per rebre molt bones atencions i viure una experiència gastronòmica elegant plena de sabors i innovació sense perdre la vessant clàssica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *