Daniel

Assistent al Manager Executiu de Food&Beverage a l’Hotel Mangroove Autograph Collection a Costa Rica (Marriott)

3r Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística

Per què vas escollir aquest establiment?
Vaig escollir aquest establiment per ser un hotel boutique on puc seguir alimentant els meus coneixements en la qualitat del servei i al tracte personalitzat al client.

 

Quines són les primeres impressions?
Les primeres impressions van ser que em sento orgullós de tota l’educació rebuda a l’EUHT StPOL, ja que des de que estic aquí he aportat molts dels meus coneixements apresos a l’Hotel-Escola, aspectes que han influenciat notablement de manera interna (treballadors) i externa (client).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *