Eva

Departament de Recepció, a Old Course Hotel, St. Andrews (Escòcia)

3º Grau en Gestió Hotelera i Turística.

Per què vas escollir aquest establiment?
A l’hora d’escollir a on realitzar les pràctiques de tercer curs del Grau en Direcció Hotelera i Turística, vaig escollir l’Hotel Old Course St. Andrews (Escòcia) pel seu reconeixement i categoria al sector turístic, per la seva ubicació a on es va originar el golf.

Què esperes d’aquest periode de pràctiques?
Amb aquestes pràctiques espero adquirir una visió més ample del funcionament d’un hotel de tal categoria com és the Old Course. M’interessa veure les relacions entre tots els departaments de l’hotel des del departament de recepció.

Quines són les primeres impressions?
Les primeres impressions van ser molt positives. L’organització del treball i la relació amb els demés treballadors del resort són excepcionals.

Al estar a uns dies de finalitzar el periode de pràctiques, puc dir que he estat considerada amb una més de l’equip de Front Desk. Podent desenvolupar i créixer com a professional al sector hoteler.

Com a resultat puc destacar la millora de tècniques de comunicació i el tracte amb el client. Gràcies als coneixements adquirits a l’EUHT StPOL, resulta molt fàcil adaptar-se a noves formes de treball. Estic molt contenta amb el resultat d’aquestes pràctiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *