Gádor

Departament Food&Beverage a Meliá Sarriá Barcelona (Meliá Hotels International)

3º en Grau en Gestió Hotelera i Turística

Per què vas escollir aquest establiment?
Vaig escollir aquest establiment perquè es tracta d’una cadena espanyola, amb moltíssima oferta geogràfica.

Què esperes d’aquest periode de pràctiques?
Espero poder aprofitar cada moment per absorbir tant informació com pugui, i seguir aprenent de la mà d’una de les cadenes hoteleres més importants.

Quines són les primeres impressions?
Dins el món hoteler, m’he donat compte de que venint a través de EUHT StPOL, et facilita l’adaptació des del primer moment en qualsevol establiment. És una escola molt prestigiosa en quant a aquest sector, i realment, un es sent molt més comptent en el món laboral.

Professionalment parlant, es confia molt aviat amb nosaltres, els estudiants d’aquesta escola, ja saben el treball que comporta estar en ella.  A nivell personal, està anant tot molt ràpid per mi, ja que vaig començar les pràctiques fa dos mesos, i ja estic contractada com a Restaurant Manager, tenint un equip molt competent al meu càrrec, i havent de compaginar la feina amb el proper curs.

Crec i espero, que em queda una llarga carrera professional de la mà d’aquesta companyia, doncs m’agrada molt el tracte que tenen i la seva implicació pel continu aprenentatge del propi treballador de l’empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *