Ivan

Adjunt a Xef Executiu al Departament de Cuina del Hard Rock Hotel Eivissa (Palladium Hotel Group)

2º Tècnic en Gastronomia i Restauració

Per què vas escollir aquest establiment?
Hard Rock sempre m’ha cridat l’atenció, així com l’illa d’Eivissa. Volia fer les meves pràctiques a un hotel de gran luxe amb un fort nivell d’ocupació.

Què esperes d’aquest periode de pràctiques?
Espero aprendre tot el possible en dirigir un departament, per a un futur poder dirigir un hotel o potser tenir la meva pròpia empresa, així com ajudar a millorar en tot el que pugui per deixar empremta a l’empresa i que comptin amb mi en un futur.

Quines són les primeres impressions?
Millor del que pensava. Hi haurà que li agradi més o menys la marca Hard Rock, però no es pot negar que és algo únic que es diferència del demés. Té el seu propi estil hoteler, el qual m’agrada molt perquè encaixa amb la meva manera de ser.

La importància que li donen als treballadors és tal que tenen un departament que només es dedica a organitzar events i activitats pels treballadors i de que els 400 empleats siguem un equip.

Puc ensenyar els meus tatuatges i portar barba sense haver de preocupar-me que la gent tingui prejudicis, al contrari, i això tenint en compte que és un dels hotels més importants de la illa amb 5 estrelles, on el client inverteix molts diners per gaudir de les seves vacances.

D’altre banda la meva feina m’agrada, és en major part administrativa, i em dona accés a reunions de molta importància amb persones d’alts càrrecs (com per exemple la presentació pel nou Hard Rock que s’inaugurarà a Tenerife amb els seus directors, la qual vaig ajudar a preparar i la que es van tenir en compte les meves opinions que van ser d’ajuda per pendre desicions).

Només en passejar-se per l’hotel un es dóna compte de la importància que li donen a la música, en totes les diferents parts de l’hotel hi ha música constantment, fins i tot a les zones de treball, com a les cuines. L’hotel sencer està ple d’objectes musicals d’artistes famosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *