4t de Grau en Gestió Hotelera i Turística

Laura Míguez_Portada
CAT

Laura i la seva #stpolexperience

La Laura està fent les seves últimes pràctiques del 4t curs de Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística a l’Hotel Sol Costa Atlantis a Puerto de la Cruz de Tenerife.

Segons ens ha comentat, desenvolupa tasques de Guest Relations al departament de recepció de l’hotel i pel que ens explica està molt contenta amb la experiència. No deixa d’aprendre molt a diari i de gaudir del tracte amb els clients.

La Laura també ha confessat que tot just abans d’arribar estava molt nerviosa, però que el tracte amb els companys i l’atenció de la seva coordinadora la van fer entrar en situació i va començar a aplicar el que estava aprenent. El suport dels companys van fer dels seus primers dies una experiència molt planera.

Com a anècdota, durant uns dies va poder atendre a certs clients VIP, entre ells, la cantant Rosa López –Rosa d’Espanya- de la que és molt fan! Tot i els nervis que va passar, diu que va ser tot un plaer poder conèixer-la.

Finalment, la Laura afirma que el que ha après a l’Hotel-Escola l’hi ha sigut molt útil, ja que “com hagués resolt problemes amb els clients si no hagués tingut aquesta base?”

Laura, estem molt contents de l’experiència positiva que estàs vivint! L’enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *