La Darinka Morales començarà el tercer curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística. La seva primera experiència de pràctiques internacionals l’ha conduït aquest estiu fins al sector dels creuers; de fet, forma part de l’equip de Niko Cruises (MS Bolero), un creuer fluvial de cinc estrelles que transita al llarg del riu Danubi, des d’Alemanya fins a Romania. Una experiència que li permet conèixer diferents països d’Europa i seguir millorant el seu nivell d’alemany, explica.

PRACTICAS VERANO_cruise_euhtstpol

“He tingut l’oportunitat de realitzar les pràctiques a l’empresa G&P Cruise Hotel Management (Suïssa), una de les cadenes més grans d’Europa que s’encarrega de reclutar els aspirants que seran part de l’exclusiva gamma de treballadors dels creuers”, detalla la Darinka Morales, alumna del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística a l’EUHT StPOL.

L’estiu de transició de segon a tercer curs de la carrera universitària és quan la Darinka està experimentant la seva primera experiència de pràctiques internacionals, en aquest cas, en un creuer. La tria del destí va estar motivada principalment per l’idioma – “volia seguir practicant l’alemany”, indica – i per la possibilitat que li oferia el creuer de conèixer diferents països d’Europa.

La Darkina forma part de l’equip de Niko Cruises (MS Bolero), “un creuer fluvial de cinc estrelles que transcorre pel Danubi, començant per Alemanya fins la desembocadura al Mar Negre, a Romania”, detalla. Allà, desenvolupa les tasques assignades com a cap de rang en el departament de restauració: “Com a responsable de sector he estat a càrrec de 50 persones, també he realitzat tasques com l’assistència als clients”, explica.

Experiència total

La Darinka es mostra “feliç i satisfeta” amb el que està aprenent i valora el període de pràctiques de manera molt positiva: “L’experiència és total ja que tant la tripulació del creuer com els companys tenen molts coneixements de cadascuna de les àrees de treball”, apunta. I ens complau moltíssim que la seva crònica acabi així: “De moment el meu contracte no ha acabat, però l’empresa ja m’ha fet una oferta per a l’any vinent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *