Avui hem presenciat el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques del Maresme de la Cuina Marinera a les instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, on s’ha celebrat la presentació institucional de les Jornades, organitzades pel Consell Comarcal del Maresme i pel Consorci de Promoció Turística Costa Barcelona-Maresme.

Les Jornades Gastronòmiques del Maresme de la Cuina Marinera, amb l’objectiu de refermar la identitat marinera de la comarca, representen un nou format de Jornada Gastronòmica, que inclou les passades Jornades del Peix i Marisc i la Calamarenys.

A l’acte de presentació hi han assistit diferents personalitats del Consell Comarcal del Maresme i autoritats de pobles del Maresme, entre ells, els alcaldes de Canet de Mar, Alella, Teià i Sant Pol de Mar.

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar participa a les jornades amb el plat “Risotto cremós de calamar de costa al parmesà”, que es pot degustar al restaurant de l’Hotel Gran Sol, que els participants a l’acte han pogut degustar un cop ha acabat la presentació.

Després de la presentació instucional de les Jornades varis restaurants que hi participen han presentat les seves propostes culinàries.

Presentació de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina Marinera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *