‘Sant Pol, planter d’hotels’ a La Vanguardia
28 Maig, 2015
Lluis Serra participa al congrés HEDNA de Barcelona
12 Juny, 2015
Mostrar tots

Professors i personal acadèmic de la Universitat d’Stavanger (Noruega) visiten EUHT StPOL

L’Hotel-Escola de Sant Pol ha rebut durant uns dies un grup de professors i personal acadèmic de la Universitat d’Stavanger (Noruega). Durant aquests dies han pogut conèixer la metodologia d’aprenentatge de l’escola a més de realitzar un tour per Barcelona i els punts d’interès més importants.

La Universitat d’Stavanger, que compta amb prop de 8500 estudiants i 1200 professors i personal de servei, va ser inaugurada oficialment per SM el Rei Harald V el 17 de gener de 2005 i també és membre de la prestigiosa associació Hotel School of Distinction,  aliança mundial d’escoles d’hoteleria de primera que colaboren amb líders de la indústria hotelera dedicada a la creació de talent d’alta qualitat mitjançant l’intercanvi de coneixement i la investigació.

Durant la seva estada a Sant Pol, ambdues institucions educatives van poder debatre varis projectes d’investibació i estrèmer colaboracions per l’intercanvi d’estudiants i professors entre els dos centres. Des d’aquí agraïm a la Universitat d’Stavanger la seva colaboració esperem rebre’ls aviat de nou.

2-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *