El professor Josep Sala i l’alumne Nil Mas ens ensenyen el protocol del muntatge de la taula en la restauració

Durant aquesta setmana, del 19 al 22 de Setembre, el programa Divendres de Tv3 (Televisió de Catalunya) s’ha instal·lat al poble de Sant Pol de Mar. El magazin de tardes que s’emet de dilluns a divendres ofereix setmanalment la visita a un poble diferent, on a les emissions hi col·laboren diferents entitats del poble. Aquest dilluns l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ha pogut participar al programa amb la demostració de com és el protocol del muntatge de taula a la restauració, presentat per en Josep Sala, professor del Departament de Restaurant i en Nil Mas, alumne que en pocs dies començarà el 2n curs del Grau en Gestió Hotelera i Turística.

Durant l’emissió, en Josep i en Nil han ensenyat als presentadors Espartac Peran, Oriol Soler i Marta Carreras, acompanyats de la xef Carme Ruscalleda, quins són els elements que trobem a una taula de restaurant i les diferents opcions de muntatge.

Durant el programa, els espectadors han pogut aprendre aspectes com la utilització dels diferents coberts i la col·locació dels comensals i distribució de persones a la taula del restaurant.

Aquí us deixem el vídeo de la secció del programa i algunes fotografies durant l’emissió:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *