Els alumnes del Grau en Gestió Hotelera i Turística presenten els seus Treballs de Fi de Grau
5 juny, 2018Què tenen en comú els 3 millors restaurants del món? I algun altre més…
20 juny, 2018Enio Pérez (Guatemala) ha tingut la oportunitat de cursar part del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina gràcies a que es va proclamar guanyador del programa Desafío Culinario del seu país, Guatemala
EUHT StPOL ha entrevistat a Enio Pérez, el xef guanyador del concurs de televisió Desafío Culinario de Guatemala. I és que ha viscut una #stpolexperience com a premi atorgat pel programa.
Ha fet el Mòdul de Creativitat i Innovació a la Cuina del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina. Segons ens ha explicat, el millor de l’experiència és “haver conegut un lloc nou i aprendre de tècniques per aplicar-les a la cuina guatemalteca”.
¿Quin consell donaries als futurs xefs?
“Crec que llegir i estudiar és fonamental perquè molta de la nostra gastronomia es basa en les històries del nostre país. Un cop tenint els coneixements bàsics, s’ha d’explorar el món de la cuina”.
Coneix més sobre l’Enio Pérez: