Del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina a un restaurant amb 2 estrelles Michelin
11 març, 20205 TED talks sobre hospitality per a futurs professionals del sector
25 març, 2020D’acord amb les mesures recomanades per les autoritats sanitàries en relació al COVID-19, des del 13 de març les classes presencials de l’EUHT StPOL s’han substituït per docència a distància. Així, durant aquests dies de confinament l’activitat docent del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració i dels màsters en Hospitality Management i en Arts Culinàries i Direcció de Cuina continua a través de diferents plataformes , com Moodle o Zoom.
A més del personal docent i de direcció, l’equip d’admissions segueix disponible per informar sobre l’oferta acadèmica i resoldre qualsevol dubte, ja sigui a través del correu electrònic (admissions@santpol.edu.es); telèfon (+34) 93 760 22 40 o WhatsApp 635594464.
Així s’ha viscut la primera setmana de classes online
Entrevistes online com a alternativa a la Jornada de Portes Obertes
A causa de les mesures preses en relació a la crisi del Coronavirus, la Jornada de Portes Obertes prevista per al 28 de març s’ha ajornat a una data futura.
Tot i això, i com a alternativa per a ampliar la informació sobre els estudis, hem instaurat la possibilitat de realitzar una entrevista online amb l’equip directiu i / o acadèmic i avançar així en el procés d’admissió de nous estudiants.
UNIferia, saló virtual per presentar l’oferta de graus universitaris
Des del 19 de març fins al 21 de març, l’EUHT StPOL com a centre adscrit a la Universitat de Girona (UdG) participa a UNIferia, un saló virtual de les universitats catalanes per presentar l’oferta de graus universitaris. UNIferia es presenta com a opció alternativa al Saló de l’Ensenyament, que ha estat ajornat a causa de la situació del coronavirus.
Així, l’alumnat interessat a estudiar el Grau en Gestió Hotelera i Turística podrà rebre informació de primera mà a través del xat amb el departament d’admissions.