Una aplicació per controlar la quantitat d’aliments que hi ha a la nevera d’una cuina professional, una altra per personalitzar els còctels segons les preferències del client o bé un joc per fer més amens els temps d’espera entre el servei d’un plat i un altre en un restaurant. Aquestes són algunes de les idees d’I+D que van sorgir durant la tercera edició de Serioug Games for Hospitality, que el dissabte 6 d’abril va reunir a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar alumnes de l’EUHT StPOL i d’ENTI-UB, organitzadors de l’esdeveniment.

 

Una trentena de participants de diferents programes acadèmics de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) van compartir coneixements i experiències per crear solucions de jocs aplicats a diversos reptes que tenen lloc en els departaments d’un hotel: cuina, restaurant, recepció, bar, animació, etc.

Va ser durant el dissabte 6 d’abril a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar durant la tercera edició de “Serious Games for Hospitality”; un dia de cocreació amb alumnes d’una i altra universitat que va incorporar, com a novetat, una part de màrqueting en què els participants van elaborar el packaging i un vídeo promocional per a presentar l’aplicació o servei.

Una carta de restaurant que permet saber en tot moment què mengem (ingredients, procedència, etc.); una aplicació per a personalitzar els còctels d’acord amb els gustos del client; una altra centrada en l’animació d’un hotel per a adults que viatgen sols; un joc a la recepció per aprofitar els temps morts i recollir dades dels clients i així fins a set projectes ideats pels equips participants a la sessió de gamificació. D’entre tots, “La caja del futuro”, “Food rush” i “Sin cocktail craft” van ser els tres projectes més ben valorats pel jurat, format per representants d’ENTI-UB i EUHT StPOL.

La tercera edició de “Serious Games for Hospitality” ha permès reunir a estudiants de perfils diferents i sectors a priori molt allunyats entre sí que han sumat competències i coneixements per detectar problemàtiques i aportar soluciones a través d’idees innovadores i mitjançant els jocs aplicats.

 

Consulta AQUÍ les fotografies de la 3a edició de Serious Games for Hospitality [+]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *