Els alumnes de l’EUHT StPOL han tingut l’oportunitat d’assistir a un taller experimental dedicat al vinagre. L’activitat, que forma part de la XXXV Jornada Universitària de Gastronomia, ha sigut desenvolupada per l’Albert Roca, Director Comercial i Responsable del celler  AVGVSTVS FORVM.

AVGVSTVS FORVM neix l’any 1983 al Pla de Mar, aprop del Vendrell (D.O. Penedès), inicialment es va dedicar a la producció i a la venta vinícola i més tard, després de produïr vinagres de manera pròpia, van llançar la marca FORVM dedicada a la producció i venta de vinagre.

La sessió va permetre als estudiants conèixer les diferents aplicacions del vinagre a la gastronomia, conèixer els seus aromes, amés de conèixer en primera persona l’empresa AVGVSTVS FORVM i la degustació de les seves varietats de vi i vinagre.

Aquest taller va posar de manifest l’auge de l’enoturisme i del turisme de qualitat, a més de la demostració d’una col·lecció de receptes culinàries de xefs reconeguts que utilitzen els Vinagres FORVM com a ingredient.

Els alumnes van aprendre a degustar el vinagre, les seves variacions i van poder degustar quatre mostres gastronòmiques fetes per vinagres FORVM.

Des de l’EUHT StPOL agraïm al celler AVGVSTVS FORVM la seva visita i demostració, a més de la seva aspiracional xerrada per a què els alumnes puguin progressar amb èxit al món professional.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *