El Treball de Final de Grau (TFG) i el Treball de Final de Màster (TFM) és un moment clau per als estudiants de la universitat. Durant les últimes setmanes de curs, l’alumnat del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, del Master in Hospitality Management i del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (en la versió en castel·là i anglès) de l’EUHT StPOL han presentat els seus projectes davant de tribunals d’avaluació formats per docents i professionals del sector. És el pas previ per obtenir la titulació i finalitzar així el curs 2018/2019.

 

Primer va ser el torn dels alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística que aquest curs 2018/2019 finalitzen els estudis a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Durant dos dies van defensar els Treballs de Final de Grau (TFG) que interrelacionaven diferents assignatures i matèries cursades durant la carrera.

Un pla de negoci per impulsar un restaurant “dog-friendly” amb propostes de menú també per a les mascotes; un hotel rural basat en el concepte del well-being en el sentit físic, mental i social; una empresa d’esdeveniments especialitzada en casaments de luxe; un estudi sobre l’impacte del personal d’ETT en el sector hoteler; un treball sobre la “turismofòbia” en un districte de la ciutat de Barcelona; o un projecte d’investigació sobre els programes de gestió de talent i desenvolupament directiu en els hotels-boutique han estat alguns dels temes tractats en els TFG presentats pels alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL.

Els següents a presentar els Treballs de Final de Màster (TFM) van ser els alumnes del Master in Hospitality Management. L’objectiu dels TFM era buscar una idea innovadora que relacionés les assignatures i conceptes apresos durant el màster. Una consultoria de Food & Beverage per a inversors que estan valorant obrir un negoci en aquest sector; un hotel rural vinculat al món del vi i l’enología amb un marcat accent cap a les experiències de l’hoste; o un restaurant amb una proposta gastronòmica basada en el cacau i la xocolata ha nestat alguns dels temes dels projectes dels alumnes que han optat per l’especialitat d’Hotel Management o de Food & Beverage del Master in Hospitality Management.

Finalment, ha estat el torn de l’alumnat del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL, tant en la versió en castellà com en anglès del programa. Durant tot el curs, han anat desenvolupant els projectes del Treball de Final de Màster (TFM) que han presentat davant del tribunal d’avaluació. Projectes amb temàtiques tan diverses com cuina saludable a domicili, un restaurant especialitzat en reinterpretar obres d’artistes, menús gastronòmics de fusió o de cuina d’autor, o un xef a domicili especialitzat en cuina afrodisíaca, entre molts altres.

Després de la presentació dels TFG i TFM, l’alumat del darrer curs dels diferents programes acadèmics de l’EUHT StPOL inicia ara el seu futur professional en el sector del hospitality i de la gastronomia mitjançant programes de pràctiques i/o contractes laborals, obtinguts, en la seva majoria, a través de les Jornades de Desenvolupament Professional de l’EUHT StPOL.

TFG y TFM curso 2018/2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *