The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món
24 setembre, 2020El xef Xavier Pellicer, antic alumne de l’EUHT StPOL, entra a l’univers dels intocables de les verdures
7 octubre, 2020La propera setmana iniciem oficialment el curs acadèmic 2020/2021 a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Un curs que incorpora algunes novetats, com la versió en línia i semipresencial del Màster en Hospitality Management – que se suma a l’edició presencial – i les noves normatives i protocols de prevenció de la Covid-19. Si vols estar al dia de les últimes novetats del curs que comença, dedica alguns minuts més a seguir llegint aquest article.
Amb l’arribada el proper dilluns 28 de setembre de l’alumnat de primer curs de Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració donarem per inaugurat el curs acadèmic 2020/2021; que està marcat, entre d’altres, pels nous protocols i normatives de prevenció de la Covid-19.
A l’alumnat dels quatre cursos del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística i dels tres cursos del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Serveis de Restauració se li sumaran, en breu, els alumnes dels màsters de l’EUHT StPOL.
Serà el proper 5 d’octubre, quan començaran les classes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (en la versió en castellà i anglès) i del Màster en Hospitality Management.
Mesures de prevenció de la Covid-19
Els alumnes dels cinc programes acadèmics presencials hauran de seguir les mesures preventives implantades a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar per garantir la seguretat de l’alumnat i personal i per minimitzar els riscos de contagi. Algunes d’aquestes mesures són:
- Mascareta obligatòria a totes les instal·lacions de l’Hotel-Escola.
- Distància mínima d’1.5 metres entre persones.
- Control de temperatura a l’accedir a les instal·lacions. Si supera els 37,5 º no es permet l’accés a l’Hotel-Escola.
- Modificació dels horaris d’accés de cada grup per evitar aglomeracions i reduir el contacte entre persones.
- Instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de l’EUHT StPOL. Se’n recomana l’ús, així com també la freqüència en la higiene de mans amb aigua i sabó.
- Reducció de l’aforament de les aules; separació de taules i/o cadires per garantir una distància mínima d’1.5 metres entre persones.
- Assignació d’aules: Cada grup té assignada una aula; es recomana als alumnes que s’asseguin al mateix lloc durant tot el dia lectiu.
- Reconversió d’escales i passadissos en sentit únic per minimitzar el contacte entre persones. Senyalització de circuits de circulació obligatoris.
La informació detallada de les mesures de prevenció i els protocols Covid-19 es pot consultar a la pàgina web www.santpol.edu.es/ca/covid-19
Novetats curs 2020/2021: oferta formativa online
Una altra novetat d’aquest curs 2020/2021 és l’oferta formativa online, que compta amb una versió 100% en línia del Màster en Hospitality Management i una versió semipresencial. A més, aquest curs 2020/2021 també hi ha l’opció de cursar el Postgraduate in Hotel Management i el curs online Expert en Gestió de Restaurants, a més de cursos de curta durada vinculats a al sector de la restauració.
Consulta toda la oferta formativa AQUÍ