És el cas d’en Víctor Aldea, alumne del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL. En el seu primer estiu de pràctiques internacionals ha escollit com a destí el Kempinski Hotel Adriatic, un hotel de cinc estrelles a Istria, Croàcia. És la primera de les diverses experiències internacionals que poden viure els alumnes del grau universitari durant els quatre anys de carrera, entre les quals es troben les pràctiques d’estiu, la possibilitat de realitzar un Erasmus i els intercanvis amb universitats de l’àrea d’hospitality amb les quals l’EUHT StPOL té signats convenis de col·laboració.

Prácticas internacionales - Hotel Kempinski Croacia

En Víctor Aldea és alumne de segon curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística. Les seves primeres pràctiques internacionals d’estiu les realitza a Croàcia, en un hotel de cinc estrelles situat al nord de la península d’Istria: el Kempinski Hotel Adriatic. La seva tria va estar motivada per la recomanació d’un antic alumne de l’EUHT StPOL que també va fer les pràctiques en aquest mateix destí.

Durant l’estiu de transició de segon a tercer curs de la carrera universitària, en Víctor forma part del departament de restauració d’aquest hotel de luxe. A banda de les tasques operacionals, durant la seva estada al Kempinski Hotel Adriatic també acompanya els responsables de departament per poder conèixer com posen en pràctica els conceptes teòrics que està aprenent a la carrera. “He estat uns dies amb el cap de Food and Beverage i a l’agost també he estat amb el revenue manager i el general manager”, diu en Victor, un fet que li ha generat una motivació addicional en el període de pràctiques.

Així mateix, en Víctor també explica que ha tingut l’oportunitat de formar part de l’equip de banquets i estar amb el director de restauració en el procés previ i posterior a l’esdeveniment, per conèixer in situ tot allò vinculat a la seva organització i preparació “i no només en el moment del servei”, matisa.

En Víctor està convençut que durant aquest període de pràctiques el major aprenentatge, més enllà de l’aspecte professional, l’està aconseguint en l’àmbit personal. Sumar experiències ajuda a créixer professionalment però també personalment, i en Víctor així ho reafirma.

T’esperem de tornada a l’EUHT StPOL per iniciar el tercer curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *