A l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar utilitzarem la última tecnologia per crear un estand amb un escenari intel·ligent al Saló de l’Ensenyament.

De la mateixa manera que els nostres alumnes s’introdueixen des del primer dia en la realitat d’un hotel, un restaurant i una cuina professional, volem que qui ens visiti al Saló de l’Ensenyament percebi aquesta realitat.

Així durant tot el dia el nostre estand es convertirà en un recepció d’hotel, la sala d’un restaurant o una cuina professional.

Això serà possible gràcies a la utilització d’una plataforma d’experiència immersiva que descarregarem des d’un smartphone. Aquest innovador estand es obra de Broomx, una de les tecnologies destacades al passat World Mobile Congress on es van presentar les “Habitacions immersives”, amb el recolçament de l’Institut Tecnològic Hoteler.

 

Vine a visitar-nos del 18 al 22 de Març a l’stand núm. H841 del Saló de l’Ensenyament, a la Fira de Barcelona-Montjuich. Dijous i divendres al matí hi haurà una demostració dels nostres alumnes experts en cocteleria.

 

Us convidem a tastar els còctels que ens prepararàn!

Molt aviat us ensenyarem més secrets del nostre stand.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *