Els alumnes del Master in Hospitality Management han visitat les instal·lacions del restaurant Sant Pau (Sant Pol de Mar) de tres estrelles Michelin acompanyats per la xef Carme Ruscalleda. Considerada una de les cuineres més innovadores del món, Carme Ruscalleda és la primera xef catalana en aconseguir tres estrelles Michelin. A l’estiu del 1988 va obrir el restaurant a Sant Pol de Mar i en l’actualitat és la única dona del món que poseeix set estrelles de la Guia Michelin, tres pel restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, dos per Moments (a Barcelona) i dos més pel restaurant Sant Pau a Tokyo.

Els estudiants han pogut conèixer per primera persona com funciona un restaurant de tres estrelles Michelin mentre Carme Ruscalleda ens ha explicat la història dels seus projectes de restauració. Cuinera autodidacta i avatguardista, però sempre a prop de la tradició culinària catalana amb la base de productes naturals, Carme ens ha explicat com viuen les transformacions de la gastronomia als seus espais, tant a nivell de tècniques i equipaments.

Els alumnes han visitat les instal·lacions del restaurant, començant pel famós jardí que es contempla des de tots els espais del restaurant i seguint per la cuina i la sala. El recorregut ha acabat a l’entrada del Sant Pau, lloc on es reben els clients, on la Carme ha detallat el menú degustació actual “Paleta de colors naturals i gastronòmics” i ha deleïtat als alumnes amb la degustació del plat “Blau” (escuma de clitoria amb sorbet d’aigua de mar).

La visita ha acabat amb la reflexió de l’ofici del restaurant management, en què la passió, la il·lusió i la creativitat i l’equip són els elements indispensables per tirar endavant el negoci, sense oblidar que a la cuina els ingredients més importants són la passió i la professionalitat.

Visita al Restaurant Sant Pau con Carme Ruscalleda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *