El passat dilluns els alumnes del Grau en Gestió Hotelera, juntament amb els alumnes de gastronomia i restauració van assistir a la conferència “Estructura i Activitats d’una Empresa de Restauració de Càtering i Col·lectivitats” que va donar l’exalumne Aksel Helbek, director regional de Serunión.

 
Serunión és l’empresa líder de restauració col·lectiva a Espanya, filial del grup internacional Elitor, el tercer grup més important d’Europa en aquest camp. Una empresa amb més de 14.500 treballadors que atenen diàriament a més de 314.000 comensals.

 
Aksle Helbek, va introduir als assistents al món de la restauració per col·lectivitats, presentant els productes de Serunión i donant gran importància al nou concepte FM (facility management). Una forma de gestió on coordinar tots els serveis de suport empresarial, de tal forma que el client que necessiti de diversos serveis només necessiti contractar a un proveïdor en comptes de varis per cobrir cada necessitat.

 
El conferenciant va finalitzar la xerrada amb les següents paraules als nostres futurs directius: “Intenteu fer allò que més us agradi, sempre i quan tingueu possibilitats de triomfar, heu de conèixer bé el mercat, tenir les idees clares i saber perfectament a quin pinxo de mercat us voleu dirigir”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *