21 novembre, 2019Publicado por administrador on 21 novembre, 2019Categorias AlumniNotíciesNotícies Inici8 estrelles Michelin entre els exalumnes de l’EUHT StPOLSi l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) comptés amb un passeig de la fama reservat a grans xefs, a dia […]
21 octubre, 2019Publicado por administrador on 21 octubre, 2019Categorias noticias EUHT StPOLNotíciesNotícies Inici“Volia viure l’experiència de fer pràctiques a un restaurant amb estrella Michelin” Marsilio Kunst, alumne de l’EUHT StPOL
14 octubre, 2019Publicado por administrador on 14 octubre, 2019Categorias Alumninoticias EUHT StPOLNotíciesNotícies IniciMaito, de l’exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà
26 setembre, 2019Publicado por administrador on 26 setembre, 2019Categorias NotíciesNotícies Inici3 xefs espanyols entre els cinc millors del món
24 setembre, 2019Publicado por administrador on 24 setembre, 2019Categorias NotíciesNotícies IniciCiència i cuina: punt de trobada
6 setembre, 2019Publicado por administrador on 6 setembre, 2019Categorias Alumninoticias EUHT StPOLNotíciesNotícies IniciKaran Upmanyu, alumni de l’EUHT StPOL, un pas més a prop de convertir-se en el millor jove xef del món
26 juny, 2019Publicado por administrador on 26 juny, 2019Categorias noticias EUHT StPOLNotíciesNotícies IniciEls premis Oscar de la gastronomia: Quina connexió tenen amb l’EUHT StPOL?
8 maig, 2019Publicado por administrador on 8 maig, 2019Categorias noticias EUHT StPOLNotíciesNotícies IniciLa cuina de proximitat protagonitza el 33è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar amb un jurat presidit pels xefs Javier i Sergio Torres, amb dues estrelles Michelin
17 abril, 2019Publicado por administrador on 17 abril, 2019Categorias NotíciesNotícies IniciEls xefs Javier i Sergio Torres, amb dues estrelles Michelin, presidiran el 33è Concurs de Cuina Jove de Catalunya que se celebrarà el 8 de maig a l’Hotel-Escola de Sant Pol de MarL’actual edició del Concurs té la cuina de proximitat com a temàtica central i està obert a la participació d’estudiants i professionals menors de 28 anys […]