El Director Acadèmic de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, Jose Hernández, junt amb el Director, Lluis Serra, han entregat aquest matí el diploma acreditatiu d”Alumne del periode’, en que es premia al alumne amb més valoració per part dels professors en referència als serveis pràctics i assignatures teòriques.

Aquesta vegada, l’alumna amb millor nota ha estat Xenia Vila, del programa de Tècnic en Gastronomia i Restauració. En aquesta ocasió, només s’ha premiat a l”Alumne del periode’ d’aquest programa ja que funciona per trimestres, així que el mes de Juny s’entregarà el diploma a l’alumne amb millor puntuació tant del programa de Tècnic en Gastronomia i Restauraicó com del Grau en Gestió Hotelera i Turística.

El Consell de Direcció de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va aprovar a inicis d’aquest curs 2015-16 la normativa i criteris per l’elecció de l”Alumne del periode’, en que s’avalua la puntuació mitjana obtinguda del conjunt d’assignatures cursades en el semestre junt amb la valoració de criteris pràctics, com Assistència regular, Uniformitat, cura i neteja de les instal·lacions i equipament, comportament i relació interpersonal, grau d’interès en l’aprenentatge i responsabilitat.

Des d’aquí felicitem a la Xenia per la seva proclamació que és fruit de la seva predisposició i esforç durant el segon trimestre. Enhorabona!!

 

Xenia Vila, con Lluis Serra y Jose HernándezXenia Vila acompañada con los Delegados de curso del Técnico en Gastronomía y Restauración

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *