Alumni: BERTA VILARDELL (Dirección Hotelera, Promoció 1997-2000)
19 gener, 2015Un ‘smart stand’ reproduirà l’hotel-escola de Sant Pol
13 març, 2015Premi al Mejor Coctelero Joven de Catalunya 2015 – EUHT StPOL.
Avui, dijous 26 de Febrer de 2015, s’ha celebrat la 32ª edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, esdeveniment que reconeix i premia al Millor Cocteler Jove de Catalunya i que organitza l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme cada primavera des de l’any 1984.
Al concurs, han participat més de 25 concursants de diferents escoles d’hosteleria. D’aquests, 18 han sigut finalistes que han optat avui com a Millor Cocteler Jove de Catalunya de 2015.
Aquest any, el concurs ha anat dedicat a una temàtica específica: “còctels amb micro-vegetals”, essent els micro-vegetals de l’empresa Koppert Cress ingredient obligatori per la participació al concurs.
Cada any participen estudiants de nombroses escoles d’hosteleria de Catalunya i aquest any hem comptat amb la participació d’alumnes de l’Institut Joan Ramon Benaprés de Sitges Escola d’Hoteleria, Escola d’Hoteleria i Turisme de de Barcelona, Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme-CETT, Institut Bisbe Sivilla, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona, Escola d’HOstaleria d’Osona, Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, Escola d’Hoteleria de Terrasa a més a més de l’EUHT StPOL.
El concurs ha començat amb un test de coneixements sobre la cocteleria i el servei de sala, i posteriorment cada participant ha fet la seva demostració coctelera davant del jurat i del públic.
Després de totes les demostracions els membres del jurat s’han reunit i s’ha procedit a l’entrega de trofeus:trofeos:
– Trofeu a la millor aplicació “Cressinspiracíón”, atorgat per Koppert Cress.:
Scarlet Red Mary, còctel de Nisrin Choulli del Institut Bisbe Sivilla (Calella)
– Trofeu “Grup SERHS” a la millor explicació i comunicació del còctel:
Huacatay, còctel de Raquel Rodríguez Carrión de la Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona.
– Trofeu “Associació Catalana de Sommeliers” al còctel amb la millor puntuació del jurat degustador:
Nina, còctel de Nina Font Schick de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
– Trofeu “Josep Maria Gotarda”, a la destressa i habilitat:
Emerald Honny, còctel de Eric Craus Clavé, de la Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona
– Trofeo “Especial Club del Barman”, al segundo mejor clasificado:
Saffron Borage, cóctel de Ivan Ruiz Tamarit, del Centre d’Estudis d’Hosteleria i Turisme CETT.
– Trofeu “Manuel Villalante”, atorgat al concursant amb millor puntuació global:
Canadian Forest, còctel de Edgar Alarcón Parras, de l’Escola d’Hostaleria d’Osona.
A més a més, tots els participants a la final del Concurs han rebut un Diploma per la seva participació, entregat pels membres del Jurat.
A aquesta edició el Jurat del concurs ha sigut format pels següents membres: Sr. Josep M. Gotarda Jr – President del Jurat d’Habilitat, Sr. Manel Tirvio – President del Jurat de degustació, Sr. José Roldán de l’Associació Catalana de Sommeliers, Sra. Nan Ferreres – Directora de l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme-CETT, Sra Núria Montmany de l’escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignaci, Sr. Iñaki Gorostiaga – Director de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, la Sra. Annette Abstoss de l’empresa Koppert Crezz i el Sr. Ramon Serra – Presidente de EUHT StPOL.
Desde l’EUHT StPOL agraïm a tots els participants la seva assistència, i donem l’enhorabona als guanyadors.
Veure l’àlbum de fotografies a Flickr
Veure el vídeo a Vimeo