Coneixements de productes i tècniques culinàries
Perfecciona les tècniques de les cuines del món.
Curs destinat a l’anàlisi pràctic dels productes i matèries primeres aplicant les diferents tècniques culinàries de pre-elaboració, elaboració i presentació en les ofertes gastronòmiques de la cuina tradicional, moderna, d’avantguarda i temàtica.
El curs de Coneixements de Productes i Tècniques Culinàries és el Mòdul 2 del temari del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
- Data d'inici: Novembre.
- Durada: 12 setmanes lectives.
- Idioma: Castellà o Anglès.
Coneixement de Productes i Tècniques Culinàries, 12 ECTS
- Coneixement de les matèries primeres
- Categorització de productes.
- Àmbits d’estudi.
- Tècniques culinàries
- Cuina tradicional.
- Cuina moderna.
- Cuina d’avantguarda.
- Cuina temàtica.
- Sessions magistrals de grans xefs i experts.
La superació del Mòdul dóna dret al Diploma d’Especialització en Coneixements de Productes i Tècniques Culinàries per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:
- Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
- Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
- Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
- Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.