Postgrau en Alta Cuina i Innovació Culinària
El treball a la cuina és una investigació constant.
Curs teòrico-pràctic que consta de quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d’innovació i creativitat, coneixement i pràctica de les tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, introducció a la investigació a la cuina a càrrec d’institucions i persones amb experiència en camp d’I+D+I.
Els Postgrau en Alta Cuina i Innovació Culinària correspon al Semestre 2 del Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina.:
- Data d'inici: Gener.
- Durada: 4 mesos lectius + 3 mesos de pràctiques.
- Idioma: Castellà o Anglès.
Alta Cuina i Innovació Culinària, 30 ECTS
- Bootcamp al Restaurant L'Ermita
- Creativitat, innovació i cuina d'avanguarda
- Creació d'experiències i anàlisi sensorial
- Tecnologia, instal·lacions i equipaments
- Disseny i arquitectura de menús
- Somelieria i maridatje a la cuina
- Gastro-màrqueting, comunicació i transferència del coneixement
La superació del programa dona dret al Diploma de Postgrau en Alta Cuina i Innovació Culinària per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Per a la realització dels Postgraus d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:
- Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
- Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
- Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
- Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.
Cerques més opcions?
A més del Postgrau en Alta Cuina i Innovació Culinària també podeu estudiar el Postgrau en Arts Culinàries i Direcció de Cuina. Ambdós programes corresponen al segon i al primer semestre, respectivament, del Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina d'EUHT StPOL.
Vols més detalls?