Cuina per a esdeveniments
Disseny, execució i control d’esdeveniments gastronòmics.
Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques d’organització, gestió i control de les ofertes gastronòmiques de banquets, convencions, congressos i altres esdeveniments.
El curs de Cuina per a Esdeveniments és el Mòdul 4 del temari del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
- Data d'inici: Abril.
- Durada: 4 setmanes lectives
- Idioma: Castellà o Anglès.
Cuina per a esdeveniments, 6,5 ECTS
- Estudi de la categorització d’esdeveniments.
- Aprovisionament per a cada tipus d’esdeveniment.
- Coneixement i Pràctica d’elaboració dels diferents tipus d’esdeveniments.
- Sistema de control de costos d’esdeveniments.
- Protocol de servei.
- Sessions magistrals de grans xefs i experts.
La superació del Mòdul, dóna dret al Diploma d’Especialització en Cuina per Esdeveniments per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:
- Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
- Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
- Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
- Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.
+45
Nacionalitats al campus
17
Alumnes per classe, de mitjana
+95%
dels alumnes ens recomana
100%
inserció professional