banner-pag-interna

Dotem l’estudiant amb els coneixements, destreses, habilitats, tècniques de treball, actituds i un comportament necessari per a ser un “tot terreny”.

CURSOS D’ESPECIALITZACIÓ EN ARTS CULINÀRIES (espanyol)

Descobreix els cursos d’alta cuina de curta durada i converteix-te en un expert en la teva especialitat preferida:

Els cursos d’especialització formen part del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (Espanyol), de forma que es realitzen un cop l’any seguint el calendari acadèmic del Màster.

EUHTStPOL-catalan-03

La base gastronòmica per gestionar la cuina professional. Dates: 08/10/18 – 09/11/18.

Curs integrat per matèries complementàries que fonamenten la gestió de la cuina. Les assignatures de la segona part del mòdul estudien la sistematització dels processos operatius de la gestió, el control de costos i rendiments, i les tècniques de la gestió de compres.

Perfecciona les tècniques de les cuines del món. Dates: 12/11/18 – 15/02/19

Curs destinat a l’anàlisi pràctic dels productes i matèries primeres aplicant les diferents tècniques culinàries de pre-elaboració, elaboració i presentació en les ofertes gastronòmiques de la cuina tradicional, moderna, d’avantguarda i temàtica.

El treball a la cuina és una investigació constant. Dates: 18/02/19 – 22/03/19

Curs teòrico-pràctic que consta de quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d’innovació i creativitat, coneixement i pràctica de les tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, introducció a la investigació a la cuina a càrrec d’institucions i persones amb experiència en camp d’I+D+I.

Disseny, execució i control d’esdeveniments gastronòmics. Dates: 25/03/19 – 03/05/19.

Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques d’organització, gestió i control de les ofertes gastronòmiques de banquets, convencions, congressos i altres esdeveniments.

Domina les tècniques de rebosteria professional. Dates: 06/05/19 – 31/05/19

Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques de forneria, pastisseria i rebosteria salada i dolça d’utilització habitual a les cuines de restaurants.