banner-pag-interna

Dotem l’estudiant amb els coneixements, destreses, habilitats, tècniques de treball, actituds i un comportament necessari per a ser un “tot terreny”.

SERVEIS A EMPRESES

Des del seu inici, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ha mantingut una interacció contínua amb el teixit socioeconòmic del nostre país, alternant diferents nivells d’estratègia. per una part, firmant convenis de pràctiques per a que els nostres alumnes puguin realitzar part de la seva formació a les empreses més importants i, per altra, molt important, portant a terme programes formatius, projectes i esdeveniments d’interès recíproc, tant per les empreses amb les que desitgem mantenir una vinculació estable, com per una millor formació de l’alumnat.

Així, ofereix diferents serveis dirigits a les empreses: consultoria, formació a mida, etc., totes elles, en la nostra línia de voler estar i formar part de les principals iniciatives i projectes empresarials, contribuint amb idees i fomentant la investigació mitjançant l’anàlisi i l’estudi de casos i establint fructíferes sinergies aula – empresa.

La llarga trajectòria i ampla experiència de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar li permet gaudir d’una perspectiva estratègica de la indústria hotelera, de la seva evolució al llarg del temps i de les tendències que apunta el futur del sector. Aquest bagatge es tradueix en un coneixement dels principals grups empresarials que composen aquest àmbit d’activitat, dels seus diversos modes operatius, així com dels seus equips directius. A això hem d’afegir un aspecte al que sempre ha mostrat una atenció especial com formadors: la innovació.

Aquesta relació universitat-empresa ha permès a H-E StPOL ajudar a les empreses, compartint coneixement i experiències, recolzant noves iniciatives de negoci, formant directius, assessorant i avaluant projectes a nivell nacional i internacional, fomentant la investigació i la col·laboració empresarial, desenvolupant nous conceptes i models de negoci, i proporcionant solucions per potenciar o posar al dia activitats ja en funcionament.

El concepte de formació contínua abasta tots aquells nivells de formació que qualsevol professional pot necessitar al llarg de la seva carrera, ja sigui en coneixements, competències i habilitats. Quant a formació contínua, entenem com primordials els següents objectius:

 • Potenciar la qualificació professional de cada treballador, a nivell individual i, com a resultat, la competitivitat de les empreses, a nivell general.
 • Actualització de coneixements i sistemes d’operativitat, noves tecnologies, etc.
 • Inserció del treballador a xarxes professionals de la seva especialitat d’interès (networking).
 • Contribució, com a conseqüència, al desenvolupament i dinamització del teixit econòmic i laboral de l’entorn.
EUHTStPOL-catalan-03

La formació contínua és indispensable en el sector hoteler i turístic, sotmès a dinàmiques constants de millora i desenvolupament. Per això, a H-E StPOL, per tots aquells que han acabat els seus programes formatius i/o disposen d’una experiència professional, concreta la seva oferta de formació contínua a diferents nivells.

Master in Hospitality Management

Máster en Artes Culinarias y Dirección de cocina

H-E StPOL elabora programes personalitzats de formació estratègica per a directius en lideratge, gestió avançada en recursos humans, administració i finances, marc legal, tècniques avançades de negociació, gestió del temps, gestió de crisi, presa de decisions, sistemes de millora de rendiment i serveis, incorporació de noves tecnologies, estratègies d’internacionalització, responsabilitat corporativa, gestió ambiental, últimes tendències en comunicació i màrqueting, assessoria i imatge i altres àrees.

Tots ells són adaptats a cada nivell i requeriment específic: directius mitjans, executius sènior, membres de juntes i càrrecs de grups empresarials, a més de professionals individuals i emprenedors. Són programes a mida, adaptats a cada necessitat en un món professional sotmès a canvis constants. Per això, H-E StPOL compta amb els millors professionals i un ampli ventall de possibilitats quant a enfocament, formats i ubicació.

Si vols créixer i fer créixer la teva empresa acudeix a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar.

Es tracta de cursos fets a mida per a les empreses, gremis o Administracions Públiques que els sol·licitin. Poden realitzar-se tant en el Campus de l’H-E StPOL com en les pròpies empreses (In-company Training).

Aquestes són algunes de les empreses, gremis i Administracions Públiques del sector turístic i hoteler a les que H-E StPOL ha impartit cursos:

 • Sol Meliá.
 • Barceló.
 • Grup Serhs.
 • NH.
 • Riu.
 • Husa.
 • Hesperia.
 • Gremi d'Hosteleria de Menorca.
 • Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.