Postgrau en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
Aquest postgrau en Arts Culinàries i Direcció de Cuina ofereix formació professional per a l'emprenedoria gastronòmica i/o per treballar a restaurants d'alta gamma, cadenes hoteleres i altres destinacions del sector de la restauració en directives i de gestió.
El postgrau té un caràcter professionalitzador per dominar els productes i matèries primeres aplicant les diferents tècniques culinàries de preelaboració, elaboració i presentació. També s'aprofundeix en les matèries que fonamenten la gestió de la cuina, com ara la sistematització dels processos operatius de la gestió, el control dels costos i rendiments, i les tècniques de la gestió de les compres.
El postgrau en Arts Culinàries i Direcció de Cuina correspon al Semestre 1 del temari del Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina:
- Data d'inici: Setembre.
- Durada: 4 mesos lectius + 3 mesos de pràctiques professionals.
- Idioma: Castellà o Anglès.
Arts Culinàries i Direcció de Cuina, 30 ECTS
- Bootcamp en servei de cuina professional
- Fonaments de l'alta gastronomia europea
- Cuina saludable
- Nutrició i ciència de la cuina
- Formació de xef executiu/a
- Sostenibilitat i economia circular en cuina i restauració
- Tècniques Culinàries
- Productes i matèries primes
La superació del Postgrau dona dret al Diploma de Postgrau en Arts Culinàries i Direcció de Cuina per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Per a la realització dels Postgraus d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:
- Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
- Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
- Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’admissió amb el Director Acadèmic.
- Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.