banner-stpolexperience

“Aprendre fent” és un dels nostres lemes, probablement, el que millor resumeix la filosofia i el concepte de l’Hotel-Escola.

METODOLOGIA

H-E StPOL és el primer centre formatiu a Espanya a impartir el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística, una titulació homologada pel Ministeri d’Educació la denominació de la qual, de manera exclusiva a tota Espanya, reconeix en primer lloc la rellevància del programa formatiu en direcció hotelera en el context de la formació en turisme.

El programa de formació teòrico-pràctic d’H-E StPOL és un dels més complets que s’ofereixen a Europa, des que va iniciar com a pionera la fórmula d’hotel-escola el 1966.

Els alumnes dels programes formatius de llarga durada (Grau i Tècnic) d’H-E StPOL treballen des del primer any amb clients reals de l’Hotel Gran Sol, sense restriccions d’accés a tots els àmbits d’aprenentatge i als diferents departaments de l’hotel i el restaurant, ascendint en l’escala de rang professional i sota la supervisió directa dels professionals docents. Aquesta formació pràctica prèvia personalitzada i de qualitat els garanteix, posteriorment, l’accés a unes pràctiques més especialitzades en les principals cadenes hoteleres, restaurants i empreses turístiques nacionals i internacionals amb les que el centre manté contactes i forts vincles des de fa moltíssims anys.

H-E StPOL treballa des de l’inici dels estudis en el pla de carrera personalitzat per a cadascun dels seus alumnes, depenent del pla d’estudis que cursa, la seva especialitat i les seves preferències:

  • Pràctiques a l’Hotel-Escola:en els departaments de cuina, pastisseria, allotjament, recepció, compres.
  • Pràctiques professionals en empreses líders del sector (inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en hotels del grup Hotel Schools of Distinction): com a membre de Hotel Schools of Distinction es té preferència i contactes directes amb els més de 400 hotels de luxe afiliats a HSD, situats a qualsevol indret del món.
  • Pràctiques i incorporació laboral a través de les Jornades de Desenvolupament Professional: els alumnes que finalitzen estudis s’incorporen en pràctiques de responsabilitat durant un període aproximat de 6 mesos en grups hotelers i de restauració. Un cop finalitzat el període de pràctiques, l’alumne té l’oportunitat d’incorporar-se a l’empresa. Any rere any, de 10 a 14 empreses líders del sector vénen a H-E StPOL a seleccionar els seus futurs col•laboradors.

També ofereix la possibilitat d’intercanvi estudiantil via ERASMUS (alumnes del Grau universitari). EUHT StPOL té signat convenis d’intercanvi acadèmic d’alumnes i professors amb algunes de les més reputades escoles hoteleres d’Europa. Durant un semestre, l’alumne té l’oportunitat de curar estudis en una d’aquestes universitats.

Tanmateix, els alumnes i els titulats d’H-E StPOL tenen accés exclusiu a les Jornades de Desenvolupament Professional i la Borsa de Treball. A aquesta darrera poden accedir unint-se al grup de LinkedIn, on trobaran les ofertes de feina més rellevants, i a la plataforma Hosco.

La Borsa de Treball d’H-E StPOL és una de les més antigues del sector turístic a Espanya ja que rep periòdicament ofertes laborals. Pots contactar amb aquest servei a través de bolsatrabajo@santpol.edu.es o bé trucant al 937 600 212 (9h – 13h i de 15h – 18h).