banner-pag-estudiantes-int

Espanya és el tercer país del món que rep més turistes estrangers, en què Catalunya, i la seva capital Barcelona, és la principal destinació.

ERASMUS

La mobilitat Erasmus, que és aplicable al Grau en Gestió Hotelera i Turística, ens aporta un important valor personal, però també social, essent reconegut com un element important per a fomentar la cohesió i coneixement de la Unió Europea entre la població jove. D’aquesta forma es creen llaços d’amistat transfronterers, tot posseint una clara consciència ciutadana europea.

Tota aquesta experiència humana ens obre també les portes del mercat de treball europeu. La condició de viure a un país diferent obliga als alumnes a conèixer i perfeccionar un nou idioma, clau per a un futur treball en el sector hoteler i turístic. A més, els llaços d’amistat formats en aquests mesos de convivència amb joves d’una altre nacionalitat però afins a ells, amb les mateixes inquietuds i fites, poden ser el primer pas de nous projectes empresarials i laborals.

EUHT StPOL ha firmat un conveni de mobilitat Erasmus amb diverses Universitats Europees per tal que els alumnes de grau puguin realitzar un semestre en una altra Universitat.

Els estudiants que cursen els estudis del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística ténen l’opció de viatjar a un altre país per realitzar un curs/semestre d’Erasmus a les universitats amb les que EUHT StPOL té conveni:

iulm

Si vols més informació visita la pàgina web oficial de la UdG (Universitat de Girona)

Els estudiants que cursen els estudis del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística en un altre país tenen l’opció de realitzar un curs/semestre d’Erasmus a l’EUHT StPOL (sempre que la universitat d’origen tingui conveni amb l’EUHT StPOL)

Catala-logo-EUHTStPOL

Els estudiants interessats han d’omplir el formulari següent especificant el semestre d’Erasmus:

Consulta la programació per semestres:

Per a més informació consulta el document annex:

Si vols més informació visita la pàgina oficial de la UdG (Universitat de Girona)