banner-pag-estudiantes-int

Espanya és el tercer país del món que rep més turistes estrangers, en què Catalunya, i la seva capital Barcelona, és la principal destinació.

SEMESTER ABROAD

L’exclusiu programa d’EUHT StPOL Study Abroad ofereix als alumnes que cursen una carrera universitària l’oportunitat d’estudiar al Campus de Sant Pol de Mar (Barcelona, Espanya), amb la possibilitat d’experimentar la riquesa de la cultura mediterrània i preparar-se per a afrontar els desafiaments de la direcció hotelera, la restauració i la gastronomia.

El programa Study Abroad es centra especialment en la direcció d’hostaleria (direcció d’hotels i restaurants) i les arts culinàries, encara que és suficientment ampli per a aquells alumnes que vulguin conèixer altres cultures i desenvolupar les competències necessàries per a ser un professional global d’èxit. A més, es poden cursar diferents assignatures del pla d’estudis universitari, pel que és fàcil que els estudiants trobin les classes que més els interessi i puguin ser reconeguts ens les seves carreres d’origen.

Dates:

Semestre de primavera 2019:
  • Del 4 de febrer al 31 de maig de 2019
Semestre de tardor 2018:
  • De l'1 d'octubre de 2018 a l'1 de febrer de 2019
INFORMA-TE’N SENSE COMPROMÍS
Noms
Cognoms
E-mail
Telèfon
País
Ciutat
Comentari
Accepto les condicions d’ús
En fer click al botó "ENVIAR" accepta la nostra política de protecció de dades.