banner-pag-estudiantes-int

Espanya és el tercer país del món que rep més turistes estrangers, en què Catalunya, i la seva capital Barcelona, és la principal destinació.

VIURE A BARCELONA

Barcelona, capital de la comunitat autònoma de Catalunya, compta amb 1.700.000 habitants. La seva excel·lent ubicació quant a comunicacions internacionals, el seu clima i el seu caràcter cosmopolita la converteixen en una ciutat privilegiada.

Amb abundant patrimoni artístic, cultural, la seva varietat d’ofertes gastronòmiques i el seu clima la converteixen en una de les principals capitals turístiques mundials.

Espanya és el tercer país del món que rep major nombre de turistes estrangers, en el que Catalunya, i la seva capital Barcelona, és el principal destí.

Com a ciutat plena d’encant que mai dorm, té molt a oferir quant al sector comercial, financer i turístic, a més de la seva reconeguda gastronomia. No és casualitat que en el rànquing dels millors restaurants del món, set estan a Espanya i dos (entre ells el millor, el Celler de Can Roca) a prop de Barcelona. A més, la ciutat compta amb 50 restaurants guardonats amb estrella Michelin, amb molts dels quals l’escola hi té relació.

La gastronomia catalana posseeix una gran tradició culinària des del segle XV. Oferint una gran quantitat de productes de mar, muntanya i horta de la dieta mediterrània, ha fet que Catalunya sigui reconeguda com una de les capitals més riques en gastronomia.

També és distingida la seva gran tradició vinícola, essent les zones del Penedès, Alella, el Priorat i l’Empordà grans productores de vins.

Amb la seva gastronomia àmplia i variada, els seus restaurants i famosos xefs han aconseguit ser referents en la gastronomia mundial.

Barcelona és també la capital de negocis. S’organitzen nombroses exposicions, salons, congressos i fires de caràcter internacional que reben anualment més de 3.5 milions de visitants, pel que comporta una gran activitat del sector hoteler i la restauració.