Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina
Pla d'estudis
En aquest Màster aprendràs a administrar una cuina, aprofundiràs en tècniques culinàries i descobriràs l'últim en innovació gastronòmica, sense oblidar la pastisseria o la preparació de menús complets per a celebracions especials.
El Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina consta de 60 ECTS dividits en cinc mòduls, a més del Projecte Final de Màster i les pràctiques professionals (12 ECTS).
Bootcamp en cuina professional
75 hores
El Màster comença amb una posada a prova en servei de cuina professional. Durant aquest període, s'avaluaran els teus coneixements de la cuina europea, la teva eficiència en una cuina professional i les teves habilitats de treball en equip.
Aquesta preavaluació servirà per orientar-te cap a l'inici de les classes i en el cas que necessitessis millorar en algun aspecte es farà un programa individualitzat pel teu cas durant el primer semestre.
Semestre 1: Arts Culinàries i Direcció de Cuina
30 ECTS
Millora la logística, optimitza el sistema productiu i comprèn fins a l'últim engranatge. Només així podràs millorar el teu projecte professional i crear-ne un a l'alçada dels teus somnis! Un cop dominat, aprendràs les diferents tècniques de cuina, portant-les al seu nivell més alt. Descobriràs nous productes per utilitzar a les teves elaboracions culinàries i coneixeràs com tractar cada matèria primera i ingredient per optimitzar les seves propietats gastronòmiques.
A més, seràs capaç d'aplicar un gran nombre de tècniques de preparació, elaboració i emplatat de diferents ofertes gastronòmiques.
Semestre 2: Alta cuina i Innovació Culinària
24 ECTS
Saps què és el més apassionant de la cuina? Què mai deixes d'innovar! Et submergiràs en l'estudi i la pràctica de la creativitat, aprenent les últimes tendències en cuina i les tècniques més innovadores que ho han canviat tot.
És moment de dominar les noves tecnologies aplicades a la gastronomia, com la cuina molecular. Nitrogen líquid, cuina a baixa temperatura, esferificacions, gelatines, escumes...
Et convertiràs en en expert de la cuina moderna i d'avantguarda. I coneixeràs la investigació a cuina gràcies a les institucions i professionals amb més experiència en I + D + I.
Projecte Final de Màster
6 ECTS
Demostra tots els coneixements que has adquirit durant el Màster en el Projecte Final i defensa'l davant d'un tribunal. És l'últim pas per aconseguir l'èxit!
Pràctiques professionals
Creix professionalment gràcies a les pràctiques
Un cop finalitzat el Màster, segueix aprenent a través d'unes pràctiques professionals d'entre 3 i 6 mesos en restaurants de prestigi i amb estrella Michelin. A través de les Jornades de Desenvolupament Professional estaràs en contacte directe amb representants de recursos humans dels millors establiments del sector.
Les pràctiques en empreses i restaurants amb estrella Michelin són una peça fonamental que et permetran consolidar els coneixements adquirits en el Màster per aconseguir els teus objectius i dominar la teva professió. Són l'inici d'una relació directa amb l'entorn professional i es converteixen en una fantàstica oportunitat de networking, ja que podràs començar a crear la teva pròpia xarxa de contactes en el sector.
La nostra prioritat és oferir a cada alumne unes pràctiques personalitzades tant a nivell nacional com internacional.
Sortides professionals
T'agradaria dirigir un projecte capaç de canviar-ho tot?
Amb el Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina podràs convertir-te en cap de cuina, cap de partida o xef executiu. A més a més, tindràs tots els coneixements per ser assessor gastronòmic o per emprendre i crear el teu propi negoci de cuina o de restauració.
Dissenya un menú de la més alta categoria com a xef executiu o innova com a responsable d'I+D!
Titulació
En acabar aquest màster obtindràs el Diploma de Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina per l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL).
A més, l'alumnat amb estudis previs de grau universitari oficial homologats i correctament postil·lats rebrà també el Diploma de Màster en Formació Permanent en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina per la Fundació Universitat de Girona (títol propi). L'alumnat que no compleixi els requisits anteriors rebrà un Certificat d'assistència per part de la Fundació Universitat de Girona.
Equip docent
Quan el prestigi és el maridatge del talent i l'esforç
A l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme Sant Pol de Mar creiem que la millor manera d'aprendre és fer-ho de la mà dels millors, que el talent es transmet mitjançant la formació i que la passió per la feina ben feta s'encomana.
Per això el nostre equip docent està format per primeres espases del sector: professors d'hoteleria i de cuina, tant a nivell teòric com pràctic, juntament amb consultors i directius que coneixen de primera mà les últimes tendències en innovació cuina i restauració.
El fermall d'or l'atorguen xefs amb estrella Michelin i de prestigi internacional que participen amb classes magistrals en els diferents mòduls del Màster.