Pastisseria i rebosteria per a restaurants
Domina les tècniques de rebosteria professional.
Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques de forneria, pastisseria i rebosteria salada i dolça d’utilització habitual a les cuines de restaurants.
El curs de Pastisseria i Rebosteria per a Restaurants és el Mòdul 5 del temari del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
- Data d'inici: Maig.
- Durada: 4 setmanes lectives
- Idioma: Castellà o Anglès.
Pastisseria i Rebosteria per a Restaurants, 6,5 ECTS
- Elaboració de productes de forneria i brioixeria
- Elaboracions amb sucre
- Elaboracions amb xocolata
- Pastisseria i rebosteria dolça.
- Gelats i sorbets.
- Postres al restaurant.
- Sessions magistrals de grans xefs i experts.
La superació del Mòdul dóna dret al Diploma d’Especialització en Pastisseria i Rebosteria per a Restaurants per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:
- Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
- Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
- Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
- Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.
+45
Nacionalitats al campus
17
Alumnes per classe, de mitjana
+95%
dels alumnes ens recomana
100%
inserció professional