Postgrau en Cuina Saludable
El Postgrau en Cuina Saludable et permetrà:
A qui s'adreça?
- Professionals de la cuina que desitgin crear o reconvertir l'oferta gastronòmica d'un restaurant cap a la cuina saludable.
- Titulats d'esoles de cuina que vulguin especialitzar-se en l'àmbit de la cuina saludable.
- Persones interessades en la cuina saludable amb coneixements culinaris demostrables.
Si compleixes algun dels següents requisits, aquest postgrau és per a tu:
Metodologia
- Mòdul teòric online amb sessions gravades en vídeo per part del professorat que inclouen pràctiques demostratives.
- Mòdulo pràtic presencial a les instal·lacions de l'EUHT StPOL.
- Sistema d'avaluació contínua, segons l'assignatura.
- Pràctiques professionals al sector.
Pla d'estudis
40 ECTS
3 mesos de classes online + 3 setmanes d'aplicació pràctica + 3 mesos de pràctiques al sector
Una vegada finalitzats el mòdul teòric i pràctic, l'EUHT StPOL proporcionarà a l'alumnat unes pràctiques professionals al sector de tres mesos de durada, amb conveni de pràctiques.
Les característiques del restaurant i la tipologia de pràctiques seran individualitzades, segons el perfil i l'experiència de cada alumne/a.
Procés d'admissió
Sol·licita informació
Per accedir al Postgrau en Cuina Saludable, completa la sol·licitud d'informació i rebràs un correu electrònic amb els detalls del programa.Envia el teu CV
Envia el teu CV al Departament d'Admissions per tal que puguem avaluar si el teu perfil professional encaixa amb el Postgrau en Cuina Saludable. Rebràs una notificació indicant-te si has estat admès.Reserva la plaça
Si ets admès, emplena el formulari d'inscripció al postgrau i formalitza el pagament de la reserva de plaça. No es considerarà inscrit cap candidat fins que no hagi complert amb aquest requisit.Matricula't
Per formalitzar la matrícula, segueix les instruccions que se't donaran des del Departament d'Admissions. És l'últim pas abans d'iniciar el Postgrau en Cuina Saludable.